Profilbővülés                2014. január

   Az elmúlt időszakban a Gerinfo szélesítette szolgáltatásainak kínálatát.

Az utóbbi években több igény mutatkozott Ügyfeleim köréből  saját honlap készítésére. Igen ám, de ebben a válságos időszakban pénzszűke volt  a jellemző. Ezért megpróbáltuk „kecske-káposzta” elv alapján az igen népszerűvé vált egyszerű oldalak készítését - Ügyfeleink/Partnereink számára piaci ár alatt. A honlapon -– www.szaktudor.hu  - néhányat bemutatunk a Szolgáltatások -> Honlapkészítés menüpont alatt.

A Szolgáltatások -> Adatbank üzemeltetés menü pedig pár sorban ismerteti, milyen szoftverfejlesztői és adatbázis-, grafikon-, képkezelési munkákat vállal a Gerinfo.

 

 

 

                        Akciók       2014. január

  A Szaktudor honlap ingyen reklámot nyújt a legalább 10 éve tag vállalkozásoknak. A képernyő jobb oldalán fölfelé sétáló bannerek valamelyikére kattintva nyílik a hozzá tartozó saját honlap. Hasonlóan a Gerinfo-készítette (többnyire egyoldalas) honlapok bannerei is itt gyalogolnak. 10 évnél „fiatalabb” tagok ezt térítés ellenében kérhetik.

  Most egy felajánlással köszönném meg tagjaim eddigi bizalmát és hűségét. Így szól: a Gerinfo Vállalkozás térítésmentesen fejleszt Szaktudor-tag Ügyfelei részére egyképernyős honlapot. Csupán az éves karbantartási, fenntartási díjat kell fizetni, melynek egy része a domain- és tárhely-szolgáltató és -fenntartó internetszolgáltató céget illeti, másik része a karbantartó Gerinfo-t. Az egyképernyős lapot igény esetén bármikor bővíteni tudjuk – térítésért.

   Továbbra is élnek a már eddig is alkalmazott kedvezményeink: hosszú ideje „hűséges” és „'makulátlan'” tagjaink jutalmazása, felmondó tagok adatbankban maradása legalább további 3 hónapig.

 

Várom érdeklődésüket telefonon, vagy mail-ben, akár a Szaktudor  Kapcsolat menüjéből.

 

                             

info@szaktudor.hu   20/532-2051

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo