Bemutatkozás

Online szakmai tudakozónk igyekszik az internet-használat hőskorától, az éppen eltelt évezred végétől gyűjtött tapasztalatainkat felhasználni annak érdekében, hogy továbbra is elnyerjük ügyfeleink elégedettségét.

A technikai és tartalommal szembeni elvárások fejlődése rendre arra készteti a szolgáltató, másokat bemutató honlapok gazdáit, hogy folyamatosan újítsák, komfortosítsák, szépítsék munkájukat, növeljék oldalaik olvasottságát és olvasótáborát.

Aki vállalkozni mer arra, hogy egy-egy tagcégről megbízható, pontos, nem elavult adatokat közöl, az elismerhetően viselheti a tudakozó, szakmai tudakozó, cégtudakozó, ... címet. Ehhez állandóan ápolt - a mi módszerünk szerint személyes - ügyfélkapcsolat, rendszeres adatpontosítás szükséges. Eddigi gyakorlatunkat követve a jövőben sem állunk be azon tudakozók táborába, amelyek képviselői nem aktualizálják rendszeresen ügyfeleik adatait, vagy nem teszik közzé saját elérhetőségüket, sőt esetenként még vállalkozásuk nevét sem. Nem vállalunk közösséget azokkal sem, akik a netről, más hasonló tevékenységet végzők adatbázisaiból másolják át az un. ügyfeleiket és adott időszakonként zaklatják a tagságukról mit sem tudó cégvezetőket a "... tag tetszik lenni, adatokat szeretnénk egyeztetni", vagy az "eddig ajándékként ingyen tartottuk adatbázisunkban, ..." hamis szövegekkel.

Mi azt szeretjük, ha valós Partnerünk a találkozás időpontjának egyeztetésekor már a telefonhangunkról megismer bennünket. Annak örülünk, ha már tíz éve tagunk, vagy tíz év múlva is tagja lesz adatbankunknak, mert végzett munkánkkal elégedett, ezért bízik, bízni fog bennünk. Ehhez a tisztességes marketingmunkán túl számottevő fejlesztő, karbantartó és egyéb irodai munkára van szükség. Internetes online adatbankunk tagjairól igyekszünk olyan megjelenítéseket nyújtani, melyek tartalomban és formában vetélytársai egy-egy önálló, egyszerűbb honlapnak.

Bízom benne, hogy az eddig is alkalmazott, meggyőződés-vezérelt munkamódszerünk, végzett munkánk az új évezred kezdetén is iránymutatóként tud szolgálni az Ügyfelek, Partnerek, Mindannyiunk hasznára.

Tisztelettel:
Gábor Ferenc

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo