Honlap készítés

A vállalkozás egyik kiegészítő szolgáltatási területe a honlap készítés. Referenciaként említhető az adatbázis-kezelést is tudó Szaktudor lap, amelyen Ön most éppen időzik.

A piac igényelte sok kisebb, egy-két képernyős honlap is készült már, főként a Vas megyei és Siófok környéki Szaktudor-tag ügyfeleink részére. Közös jellemzőjük az egyszerűség, gyors aktualizálhatóság, kedvezményes fejlesztési és fenntartási költség. Itt látható és nyitható néhány.

karosszeriajavitas-autofenyezes.hu
autoszervizsiofok.hu
szantodviz.hu
ffbau.hu
szombathelyicoop.hu
garanciaszerviz.hu
startnyomtatvanypapir.hu
gazszikrabt.hu
antikbutorfelujitas.hu
siofokizoldseg.hu
karosszeriafarago.hu
lonkaipinceszet.hu
belugabau.hu
jooepitoanyag.hu

Megakadályozandó, hogy figyelmetlenségből az ügyfél honlapjával probléma legyen (technikai/adminisztrációs ügyek, fenntartási díj utalásának elmaradása miatti törlés, ...), a kiegészítő munkákat is a Gerinfo Vállalkozás végzi: kapcsolat az internet-szolgáltatóval, domain-név és tárhely foglalás, létrehozási költség utalása, éves/kétéves hosszabbítások intézése és díjainak kiegyenlítése, ... A honlap-tulajdonos partnernek tehát csupán a fejlesztési fázisban van egy szép kreatív munkája: előadni az elképzeléseit, válaszolni a fejlesztői interjúkon kapott kérdésekre, észrevételezni az alakuló művet.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo