Print

Thétisz Egészségkuckó

8600 Siófok, Dózsa György u. 18-20.
Tel.: +36 30 9560-399, +36 84 311-735
Web: www.thetisz.hu Mail: info@thetisz.hu

Nyitva tartás, munkaidő: ezek az állapotjavító kezelések személyes vagy telefonos egyeztetést igényelnek, sőt egyes termékek otthoni használatra is bérelhetők (tens készülék, lézerlámpa, oxigénkoncentrátor, ...)


GPS koordináták: N: 46.907391 E: 18.061134
Thétisz Egészségkuckó
Google maps

TUDATOSAN AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS ANNAK MEGŐRZÉSÉÉRT!

Nagy célunk vált valóra azzal, hogy a Thétisz Egészségvédő Szaküzletünk részeként megnyitottuk mini bemutatótermünket, a THÉTISZ EGÉSZSÉGKUCKÓT. A kuckó nagy értékű termékei egész évben megtekinthetők, kipróbálhatók, sőt szakmai bemutatók, videós orvosi előadások is kérhetők - vásárlási kötelezettségek nélkül.

Próbálja ki a wellness otthonok legkiválóbb eszközeit!


Nyitáskor debütáló főbb szolgáltatásaink és eszközeink: érterápiás kezelésen és lézeres kezeléseken túl légzésterápia oxigén koncentrátorral, gépi masszírozás, izom- és idegstimulálás.
A BEMER érterápia és a SAFE LASER INFRA lézerkezeléseink külön adatlapokon találhatók:
SZAKTUDOR: BEMER TERÁPIA
SZAKTUDOR: LÉZERKEZELÉSOXIGÉNKONCENTRÁTOR INHALÁLÓ FUNKCIÓVAL

Egy hatékony és jó minőségű oxigénkoncentrátor nagy mértékben hozzájárul a súlyos betegségek gyógyulásához.

A készülék használatával tiszta oxigént juttatunk a szervezetünkbe. Mikor javasolt a használata?
Légzési nehézségek, keringési zavarok, szívbetegségek, tüdőbetegségek (asztma), daganatos megbetegedések, immungyengeség, autoimmun betegségek, krónikus fejfájás, migrén, kimerültség, fáradékonyság, koncentráció-, alvási, memóriazavarok megléte esetén.
Az elmúlt időszakban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban. Szerencsére az orvostudománynak van néhány eszköze, melyek segíthetnek a pandémia idején. Az oxigén generátor értékes eszköz lehet, szervezetünk tiszta oxigén ellátása akár az otthonunkban is megoldható. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a vér-oxigénszint csökkenésével párosulhat.
E termék az oxigénellátásunk biztosítására nyújt segítséget. A készülékben található nitrogén molekula szűrő alkalmas arra, hogy szűrje a levegőből a nitrogént. Ez által magas, 90% feletti O2-t állít elő. A víz dúsítja a kibocsájtott O2-t, ezáltal nem szárad ki a nyálkahártya. Óriási segítség lehet a nehézlégzéssel küzdők számára is. Minőségi változást hozhat a test részleges vagy teljes regenerációjára, enyhíti a fáradtságot, javítja az anyagcserét, nyugtatja az idegrendszert.
A modern otthoni légzésterápiai eszközünk típusa: 8F-GMED.
További társ-honlapok elérései:
THÉTISZ KFT: LÉZERES KEZELÉS
FACEBOOK MEGJELENÉS


Bejárat a Tanácsház útról. Parkolási lehetőség az épület mentén.

Siófok, Siófoki járás, Dél-Balaton, Balaton déli part, Somogy vármegye (Kaposvár), Dél-Dunántúli Régió, Magyarország, Hungary, Ungarn, Hongrie.
__________
szaktudor.hu

Fő kereső kifejezések:
bemutató terem, egészség állapotfelmérés, egészségbolt, egészségügyi készülék, egészségvédelem, egészségvédő készülék, gépi masszír, ideg stimulálás, izom stimulálás, közérzetjavítás, légzésterápia, masszázs, oxigén koncentrátor, TENS készülék, terápia, Thétisz egészségbolt, wellness otthon

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo
Print
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo