Plusz

       Hányszor találnak meg?                 2018. április

 • "Adatlapomat ... havonta hányszor nyitották ki a Szaktudor honlapon?" címmel beszédes grafikonon tudjuk mutatni egy-egy Ügyfelünk olvasottságát. Ezt 2018 elején prezentáltuk első alkalommal tagcégeink részére a 2017-es évről - abszolút számokkal is.
 • 2018-ban elsősorban a minilexikonjainkat bővítjük, aktualizáljuk. Teljesítjük persze a korábban bevállalt, lentebb már említett feladatainkat is.


 •        Újabb szolgáltatások - felár nélkül                2017. október

  2015-17 között is igyekeztünk Ügyfeleink részére többlet szolgáltatásokat nyújtani. Fölsoroljuk ezeket.

 • Ügyfeleink elérhetőségeit un. térségi minilexikonokban is mutatjuk: Vas megyei szolgáltatások (A-D) és Dél-balatoni szolgáltatások (E-H)
 • Tagcégeink tudáslistáját angolul és németül is összefoglaljuk. Sőt, ha kapunk egyéb idegen nyelvű ismertetőt, azt is beillesztjük a leírásba. Példaként a Szaktudor-gazda Gerinfo megjelenésünket mutatjuk.
 • Élnek természetesen a már korábban bevezetett kedvezményeink is adatbank-tagjaink részére. Emlékeztetőül a legnépszerűbbeket ismét figyelembe ajánljuk.
  ... Sok éve hűséges tagjaink logói megjelennek a Szaktudor képernyők jobb szélén is - sétáló bannerekként. Rájuk kattintva nyithatók a cégek saját honlapjai, vagy ennek hiányában a Szaktudor-adatlapjuk. Hasonlóan a Kedvencek menüből is elérhetők.
  ... Igény esetén saját, egyképernyős honlapot készítünk - ajándékként. Csupán az éves fenntartási, karbantartási néhány ezer forintos költséget kell téríteni, a honlap teljes menedzselését mi vállaljuk.
  ... Kilépő tagjainkat is jutalmazzuk, megköszönve tagságukat, bizalmukat.
  ... Felajánljuk a Szaktudor-logo megjelenítését tagjaink honlapjain, önálló menüpontként. Nyitásával a Szaktudorban látható az illető cég megjelenése.         Profilbővülés                2014. január

     Az elmúlt időszakban a Gerinfo szélesítette szolgáltatásainak kínálatát.

  Az utóbbi években több igény mutatkozott Ügyfeleim köréből  saját honlap készítésére. Igen ám, de ebben a válságos időszakban pénzszűke volt  a jellemző. Ezért megpróbáltuk „kecske-káposzta” elv alapján az igen népszerűvé vált egyszerű oldalak készítését - Ügyfeleink/Partnereink számára piaci ár alatt, mostantól pedig már ingyenesen. A honlapon -– www.szaktudor.hu  - néhányat bemutatunk a Szolgáltatások -> Honlapkészítés menüpont alatt.

  A Szolgáltatások -> Adatbank üzemeltetés menü pedig pár sorban ismerteti, milyen szoftverfejlesztői és adatbázis-, grafikon-, képkezelési munkákat vállal a Gerinfo.

   

   

   

                          Akciók       2014. január

    A Szaktudor honlap ingyen reklámot nyújt a legalább 10 éve tag vállalkozásoknak. A képernyő jobb oldalán fölfelé sétáló bannerek valamelyikére kattintva nyílik a hozzá tartozó saját honlap. Hasonlóan a Gerinfo-készítette (többnyire egyoldalas) honlapok bannerei is itt gyalogolnak. 10 évnél „fiatalabb” tagok ezt térítés ellenében kérhetik.

    Most egy felajánlással köszönnénk meg tagjaink eddigi bizalmát és hűségét. Így szól: a Gerinfo Vállalkozás térítésmentesen fejleszt Szaktudor-tag Ügyfelei részére egyképernyős honlapot. Csupán az éves karbantartási, fenntartási díjat kell fizetni, melynek egy része a domain- és tárhely-szolgáltató és -fenntartó internetszolgáltató céget illeti, másik része a karbantartó Gerinfo-t. Az egyképernyős lapot igény esetén bármikor bővíteni tudjuk – térítésért.

     Továbbra is élnek a már eddig is alkalmazott kedvezményeink: hosszú ideje „hűséges” és „makulátlan” tagjaink jutalmazása, felmondó tagok adatbankban maradása legalább további 3 hónapig.

   

  Várom érdeklődésüket telefonon, vagy mail-ben, akár a Szaktudor  Kapcsolat menüjéből.

   

                               

  info@szaktudor.hu   20/532-2051

 • Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo