Adatvédelem, adatkezelés

Az Európai Unió Parlamentje és Tanácsa 2016 májusában hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelete (General Data Protection Regulation (GDPR)) előírásainak alkalmazása két év türelmi idő letelte után 2018. május 25-től kötelező. A Szaktudor honlapot működtető Gerinfo Informatikai Vállalkozás (Gábor Ferenc e.v.) nagy körültekintéssel kezeli ügyfelei személyes adatait és kötelezettséget vállal ezen adatok védelmére.

Adatkezelő adatai:
Név: Gábor Ferenc egyéni vállalkozó (nyilvántartási szám: 5502703, második név: Gerinfo Informatikai Vállalkozás, röviden: Gerinfo Vállalkozás)
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Bátky Zsigmond u. 7. 8/24.
Kapcsolattartó: Gábor Ferenc
Telefon: +36 20 532 2051, Mail: info@szaktudor.hu Honlap: https://szaktudor.hu

Adatvédelmi tisztviselőt az Adatkezelő nem köteles kinevezni, adatfeldolgozáshoz külön adatfeldolgozót nem alkalmaz.
Adatkezelő az Ügyfelei adatait abból a célból kezeli, hogy interneten, online módon az Ügyfélcég alapadatai, megtalálhatósága és szolgáltatáslistája elérhető és megismerhető legyen az érdeklődők számára olyan tartalommal, módon és formában, ahogyan azokat az illető Ügyfél jogosult képviselője megadta, ill. jóváhagyta. Az Ügyfélnek saját cége (intézménye, vállalkozása) adatait joga van az Adatkezelővel bármikor módosíttatni, javíttatni, töröltetni.
Az Ügyfélcég adataira esetünkben akkor vonatkozik a személyes adatok védelmére vonatkozó kötelezettség, ha az Ügyfél megadja az alábbi adatok legalább egyikét: személynév, lakcím, adóazonosító, adószám, e-mal cím, telefonszám, azonosító a közösségi médiákban, egyéb bármilyen olyan adat, mely alapján valamely személy konkrét azonosítása lehetséges.
Az adatkezelés időtartama az adatok megadásától az Ügyfél hozzájárulásának megszüntetéséig tart. A megszüntetés az Adatkezelő e-mail címén, honlapján, vagy akár telefonon is közölhető. A személyes adatok védelme érdekében Ügyfeleinknek a jogszabályban meghatározott jogai vannak.
A Szaktudor adatbank tagjai belépésükkor a szerződés aláírásával egyidejűleg tudomásul veszik és kérik az általuk megadott adataik nyilvánosságra hozatalát. Adatbázisunkban csak azon adatok szerepelnek amelyekhez Ügyfeleink/Partnereink hozzájárultak.

Gábor Ferenc ev.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo