Plusz

       Hányszor találnak meg?                 2018. április

 • "Adatlapomat ... havonta hányszor nyitották ki a Szaktudor honlapon?" címmel beszédes grafikonon tudjuk mutatni egy-egy Ügyfelünk olvasottságát. Ezt 2018 elején prezentáltuk első alkalommal tagcégeink részére a 2017-es évről - abszolút számokkal is.
 • 2018-ban elsősorban a minilexikonjainkat bővítjük, aktualizáljuk. Teljesítjük persze a korábban bevállalt, lentebb már említett feladatainkat is.


 •        Újabb szolgáltatások - felár nélkül                2017. október

  2015-17 között is igyekeztünk Ügyfeleink részére többlet szolgáltatásokat nyújtani. Fölsoroljuk ezeket.

 • Ügyfeleink elérhetőségeit un. térségi minilexikonokban is mutatjuk: Vas megyei szolgáltatások (A-D) és Dél-balatoni szolgáltatások (E-H)
 • Tagcégeink tudáslistáját angolul és németül is összefoglaljuk. Sőt, ha kapunk egyéb idegen nyelvű ismertetőt, azt is beillesztjük a leírásba. Példaként a Szaktudor-gazda Gerinfo megjelenésünket mutatjuk.
 • Élnek természetesen a már korábban bevezetett kedvezményeink is adatbank-tagjaink részére. Emlékeztetőül a legnépszerűbbeket ismét figyelembe ajánljuk.
  ... Sok éve hűséges tagjaink logói megjelennek a Szaktudor képernyők jobb szélén is - sétáló bannerekként. Rájuk kattintva nyithatók a cégek saját honlapjai, vagy ennek hiányában a Szaktudor-adatlapjuk. Hasonlóan a Kedvencek menüből is elérhetők.
  ... Igény esetén saját, egyképernyős honlapot készítünk - ajándékként. Csupán az éves fenntartási, karbantartási néhány ezer forintos költséget kell téríteni, a honlap teljes menedzselését mi vállaljuk.
  ... Kilépő tagjainkat is jutalmazzuk, megköszönve tagságukat, bizalmukat.
  ... Felajánljuk a Szaktudor-logo megjelenítését tagjaink honlapjain, önálló menüpontként. Nyitásával a Szaktudorban látható az illető cég megjelenése.         Profilbővülés                2014. január

     Az elmúlt időszakban a Gerinfo szélesítette szolgáltatásainak kínálatát.

  Az utóbbi években több igény mutatkozott Ügyfeleim köréből  saját honlap készítésére. Igen ám, de ebben a válságos időszakban pénzszűke volt  a jellemző. Ezért megpróbáltuk „kecske-káposzta” elv alapján az igen népszerűvé vált egyszerű oldalak készítését - Ügyfeleink/Partnereink számára piaci ár alatt, mostantól pedig már ingyenesen. A honlapon -– www.szaktudor.hu  - néhányat bemutatunk a Szolgáltatások -> Honlapkészítés menüpont alatt.

  A Szolgáltatások -> Adatbank üzemeltetés menü pedig pár sorban ismerteti, milyen szoftverfejlesztői és adatbázis-, grafikon-, képkezelési munkákat vállal a Gerinfo.

   

   

   

                          Akciók       2014. január

    A Szaktudor honlap ingyen reklámot nyújt a legalább 10 éve tag vállalkozásoknak. A képernyő jobb oldalán fölfelé sétáló bannerek valamelyikére kattintva nyílik a hozzá tartozó saját honlap. Hasonlóan a Gerinfo-készítette (többnyire egyoldalas) honlapok bannerei is itt gyalogolnak. 10 évnél „fiatalabb” tagok ezt térítés ellenében kérhetik.

    Most egy felajánlással köszönnénk meg tagjaink eddigi bizalmát és hűségét. Így szól: a Gerinfo Vállalkozás térítésmentesen fejleszt Szaktudor-tag Ügyfelei részére egyképernyős honlapot. Csupán az éves karbantartási, fenntartási díjat kell fizetni, melynek egy része a domain- és tárhely-szolgáltató és -fenntartó internetszolgáltató céget illeti, másik része a karbantartó Gerinfo-t. Az egyképernyős lapot igény esetén bármikor bővíteni tudjuk – térítésért.

     Továbbra is élnek a már eddig is alkalmazott kedvezményeink: hosszú ideje „hűséges” és „makulátlan” tagjaink jutalmazása, felmondó tagok adatbankban maradása legalább további 3 hónapig.

   

  Várom érdeklődésüket telefonon, vagy mail-ben, akár a Szaktudor  Kapcsolat menüjéből.

   

                               

  info@szaktudor.hu   20/532-2051

 • Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo
  Logo