Honlap készítés

A vállalkozás egyik kiegészítő szolgáltatási területe a honlap készítés. Referenciaként említhető az adatbázis-kezelést is tudó Szaktudor lap, amelyen Ön most éppen időzik.

A piac igényelte sok kisebb, egy-két képernyős honlap is készült már, főként a Vas megyei és Siófok környéki Szaktudor-tag ügyfeleink részére. Közös jellemzőjük az egyszerűség, gyors aktualizálhatóság, kedvezményes fejlesztési és fenntartási költség. Itt látható és nyitható néhány.

karosszeriajavitas-autofenyezes.hu
autoszervizsiofok.hu
szantodviz.hu
ffbau.hu
szombathelyicoop.hu
garanciaszerviz.hu
startnyomtatvanypapir.hu
gazszikrabt.hu
antikbutorfelujitas.hu
siofokizoldseg.hu
karosszeriafarago.hu
lonkaipinceszet.hu
belugabau.hu
jooepitoanyag.hu

Megakadályozandó, hogy figyelmetlenségből az ügyfél honlapjával probléma legyen (technikai/adminisztrációs ügyek, fenntartási díj utalásának elmaradása miatti törlés, ...), a kiegészítő munkákat is a Gerinfo Vállalkozás végzi: kapcsolat az internet-szolgáltatóval, domain-név és tárhely foglalás, létrehozási költség utalása, éves/kétéves hosszabbítások intézése és díjainak kiegyenlítése, ... A honlap-tulajdonos partnernek tehát csupán a fejlesztési fázisban van egy szép kreatív munkája: előadni az elképzeléseit, válaszolni a fejlesztői interjúkon kapott kérdésekre, észrevételezni az alakuló művet.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo